11. marraskuuta 2015

Postaustahti on kaunis sana

Joops

Ei ole mikään kaikista ihannoitu tämä mun postaustahti,mutta teitä lukijoitahan on jo 16  (*o*) ! KIITOS!!! Voi jestas sentään se onkin paljon!

Syy tähän tosi pitkään taukoon on se että yritin taistella ensin metsässä siimojen kanssa ja en millään jaksanut editoida kuvia. olipa hieno syy...  Ja perheeseen saapui uusi tytöntyllerö, Dal Puki <3. Valitettavasti tästä lapsesta ei ole unboxauskuvia, mutta stockkuvia laitan ehkä joskus tulevaisuudessa sitten. Tytön saapuessa kotiin neidille vaihtui heti peruukki ja obbari. Tytön nimeksi tuli Kokoro, koska daleista tulee mieleen aina jokin eläin okok en ees tiiä miten toi nimi liittyy siihen mut ihsma.

Ja sitten hieman surullisempia uutisia: En ole oikein innostunut kuvaamaan enää Jiroa, kuten jo tästäkin postauksesta huomaa että hänestäkin on vain yksi kuva :c. Olen miettinyt tosi pitkään poitsun myymistä, sillä en ole häntä melkein ikinä kuvaillut... Jos jotakuta kiinnostaisi edes pikkuisen niin voit ottaa yhteyttä: mansikkamelooni@gmail.com  En ole siis vielä 100% varma myynkö, mutta en oikein noita taepoitsuja osaa käsitellä :c

Siis siimakuvat ovat jotain niin kauheaa mutta jaksoin niitä kumminkin ottaa.
Kommentit piristäisi! ^^

Ja kysyn nyt TEILTÄ ihanaisilta: Mikä olisi sopiva postaustahti? Itse kun en tiedä mikä on liikaa, mikä liian vähän. Ja haluaisitteko lukea jonkunlaisia kuvatarinoita?

Juu heipsulivei rakkaat possunkärsäni yök mitkä possunkärsät xd  /(=3=)/

_MG_6929
On se vaan ihana Dal Puki ^^
miwaa 
Miwa
_MG_6979
_MG_7006
_MG_9364
Voih tämä poitsu siis lähtisi :c
Mallow
taikalamppu  _MG_7015
_MG_7018 
_MG_7030 
_MG_7027

5 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia *-*♥ Yyh Jiro ;-; Voisin ostaa, on ihana nukke, mutta raha tilanne näyttää nollaa euroa... Mulle ei ainakaan postaustahdilla on sen kummempaa väliä :) Ite yritän postata vähintään 2 kertaa kuussa ^-^ Siun nuket on tosi nättejä ♡

    VastaaPoista
  2. Olipas taas ihana postaus ja laatukin mitä parasta ~
    Itsestäni ainakin ihanteellinen postaustahti on vähintään kerran viikossa, vaikka toki tosi monelle tämä on vaikea toteuttaa '^^ Kaksi kertaa kuukaudessa on vielä ihan fine mutta kerran kuussa on jo vähän liian harvoin.
    Jiro on kyllä ihana poitsu, mutta ymmärrän, jos kuvausintosi ei kohdistuu Taeihin e////e

    VastaaPoista
  3. Voi Jiroa!
    Paljollakos Herra lähtisi ja voisiko peruukkina laittaa jotain muuta? En nyt s-postia laita kun en ihan varma ole, mutta ihania kuvia ja onnea uudesta pastellilapsosesta.

    Laurelinennuket.blogspot. fi

    VastaaPoista
  4. Jiro....moimoi, vaikka en edes tiennyt, että omistat hänet xD Löytyy varmasti pojulille hyvä koti!!❤ c: Oo!! Ihana Dal Puki! Se on suloinennn! !(*∪*)!
    hmmm, tota itse postaan silloin milloin haluan/kun on aihetta postata. Minusta ei tarvitse olla mitään postaustahtia, mutta ehkä ainakin kahden viikon sisällä olisi hyvä postata. :D

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia!♥ sääd ettet ole enää niin innostunut Jirosta ;-;

    Mut hyvä postaustahti ois vaikka se väh. 2 kertaa kuussa :3

    VastaaPoista